Měli jste se někdy potíže se splácením úvěru a banka vám nyní nepůjčí? Zkuste se obrátit na některého poskytovatele nebankovních půjček. Většina z nich při schvalování půjčky do registrů vůbec nenahlíží, takže získat nebankovní půjčku bez registru je dnes poměrně snadné. Je třeba pouze počítat s vyššími úroky.

Pokud máte záznam v registru, skvělým řešením vaší situace může být nebankovní americká hypotéka. Jedná se o půjčku, která je zajištěná nemovitostí a je poskytována bez prokazování příjmů a bez registru. Na rozdíl od klasického hypotéčního úvěru ji můžete použít na cokoliv a díky výhodným úrokovým sazbám splácíte nízké splátky. Pokud si například pořídíte nebankovní americkou hypotéku od společnosti TGI Money a.s., získáte půjčku, která je dokonce výhodnější než klasický spotřebitelský úvěr v bance nebo kreditní karta. Vše potřebné navíc vyřídíte online a finanční prostředky máte k dispozici během několika dnů.

Úvěrové registry jsou postrachem všech dlužníků. Pořádně zkomplikovat život však mohou i lidem, kteří své půjčky řádně spláceli. K záznamu v registru totiž můžete přijít i mnohem banálnějším způsobem. Stačí, když například omylem nezaplatíte účet za váš mobilní telefon nebo za plyn. Soukolí bankovní byrokracie bohužel neodlišuje žadatele s drobnými prohřešky od chronických neplatičů. Proto je tu Hypopůjčka od společnosti TGI Money a.s., která tato přísná kritéria vůbec neuplatňuje. Společnost TGI Money a.s. nezkoumá platební morálku nepožaduje ani doložení příjmu. Tato nebankovní půjčka je tedy vhodná i pro problémové klienty.

Hypopůjčka je rychlá půjčka s nízkým úrokem od seriózní společnosti, která jedná férově dodržuje smluvené podmínky. Sjednejte si ji on-line! Stačí vyplnit několik základních údajů v online žádosti na webových stránkách společnosti. O vše ostatní už se postarají pracovníci společnosti. Vše férově a bez poplatků předem.

jarmoluk / Pixabay
Karel Staněk

Recent Posts

Penzijní připojištění nově: Odečtěte si z daní až 48 tisíc korun

Chystá se novinka, která by mohla potěšit ty, kdo pravidelně spoří na svou penzi prostřednictvím…

4 týdny ago

Rychlé půjčky všem, rychlá půjčka, nebankovní půjčka

Potřebovali byste si půjčit? Rychle a snadno? Rádi Vám to umožníme. A je jedno, jestli…

2 roky ago

Tři alarmující signály, že jste se dostali do křížku s podvodnou půjčkou

Rozhodli jste se požádat o půjčku a nejste si jistí tím, jestli jste se vložili…

4 roky ago

Pozor na podvodníky aneb jak snadno poznat, od koho si půjčit?

Když nutně potřebujete několik tisíc korun a v bance vás odmítají, kreditní kartu nechcete, protože je…

6 roky ago

Půjčka Clever dokonce i pro ty, co mají záznam v rejstříku trestů

Zbrusu nový nebankovní finanční produkt spuštěný v létě 2017, bez nahlížení do registrů nebo nutnosti potvrzení…

6 roky ago

Jak si najít nejlepší nebankovní půjčku v našem hlavním městě?

Praha jako hlavní a největší město v ČR nabízí nejvíce příležitostí nejen pokud jde o…

6 roky ago