Splnit podmínky k získání spotřebitelského úvěru u banky je poměrně složité a to především v případě, kdy na sobě nesete označení jako problémový klient. Takovým klientem se stane v případě, že máte záznam v registru dlužníků či jiný vroubek se splácením. Nemusí se přitom jednat o nic velkého a všechny resty můžete mít dávno vyřešené.

Záznam v registru dlužníků se však s vámi táhne delší dobu a může to být důvod proč vám banka neposkytne půjčku. V tu chvíli máte jen pár možností jak si půjčit peníze. Buď se obrátíte na známé a nebo vyzkoušíte nabídku společností, které poskytují nebankovní půjčky pro problémové klienty.

Nebankovní půjčka pro problémové klienty vyřeší finanční problémy

Jednou z nebankovních společností, která nabízí nebankovní půjčky pro problémové klienty je společnost EverydayPlus. Firma poskytuje soukromé půjčky pro všechny, kteří si o ně požádají a splňují minimální nároky pro získání úvěru. Získání nebankovní půjčky je velmi snadné a především rychlé.

Nebankovní půjčka pro problémové klienty nabízí až 12 000 Kč pro všechny kdo je občanem České republiky, má více jak 18 let a má pravidelný měsíční příjem. Půjčka je tak ideální v případě, že si potřebujete půjčit peníze před výplatou. Při podání žádosti ani během vyřizování žádosti neplatíte žádné skryté poplatky. Samotné podání žádosti o úvěr je velmi snadné. Jediné co potřebujete je mobilní telefon či internet.

Výhody nebankovní půjčky pro problémové klienty od společnosti EverydayPlus

  • rychlé a snadné vyřízení půjčky
  • ideální půjčka před výplatou
  • žádné skryté poplatky
  • možnost splacení půjčky najednou
  • zákaznický servis a individuální poradenství

Pro koho je nebankovní půjčka určena?

Jak již bylo řečeno v úvodu. Nebankovní půjčka pro problémové klienty je určena pro všechny, kteří se jsou v nečekané finanční tísni potřebují rychlou finanční hotovost. Pro získání úvěru stačí, když vám bude více jak 18 let a máte pravidelný finanční příjem. Nemusíte se bát záznamu v registru dlužníků. Zažádat o půjčku můžete i v případě, že jste důchodce či na rodičovské dovolené.

O úvěr jednoduše požádáte prostřednictvím on-line formuláře. Na formuláři si nastavíte částku, kterou si chcete půjčit a poté dobu splácení. Následně se vám zobrazí splatnost úvěru a minimální splátky. Po odeslání žádosti vám přijde zpráva s dalšími instrukcemi, které vás navedou k získání nebankovní půjčky pro problémové klienty.

Po schválení žádosti o půjčku budou peníze odeslány během pár hodin na váš bankovní účet. V případě, že si nebudete během procesu vyřizování žádosti o půjčku vědět rady, můžete se obrátit na zákaznickou linku, kde se vám budou individuálně věnovat.

Nebankovní půjčka pro problémové klienty od společnosti EverydayPlus vyřeší snadno, rychle a pohodlně vaše nečekané finanční problémy.

PublicDomainPictures / Pixabay
Karel Staněk

Recent Posts

Penzijní připojištění nově: Odečtěte si z daní až 48 tisíc korun

Chystá se novinka, která by mohla potěšit ty, kdo pravidelně spoří na svou penzi prostřednictvím…

6 dny ago

Rychlé půjčky všem, rychlá půjčka, nebankovní půjčka

Potřebovali byste si půjčit? Rychle a snadno? Rádi Vám to umožníme. A je jedno, jestli…

2 roky ago

Tři alarmující signály, že jste se dostali do křížku s podvodnou půjčkou

Rozhodli jste se požádat o půjčku a nejste si jistí tím, jestli jste se vložili…

4 roky ago

Pozor na podvodníky aneb jak snadno poznat, od koho si půjčit?

Když nutně potřebujete několik tisíc korun a v bance vás odmítají, kreditní kartu nechcete, protože je…

6 roky ago

Půjčka Clever dokonce i pro ty, co mají záznam v rejstříku trestů

Zbrusu nový nebankovní finanční produkt spuštěný v létě 2017, bez nahlížení do registrů nebo nutnosti potvrzení…

6 roky ago

Jak si najít nejlepší nebankovní půjčku v našem hlavním městě?

Praha jako hlavní a největší město v ČR nabízí nejvíce příležitostí nejen pokud jde o…

6 roky ago